Bak de paprika en broccoli een paar minuten in de olie in een koekenpan totdat ze zacht beginnen te worden. Voeg de bloemkoolrijst toe en bak ca. 3 minuten mee.
Schep de gekookte rijst en de currykruiden erdoor en breng eventueel verder op smaak met zout en peper. Voeg eventueel wat vocht toe als het te droog wordt.
Verhit intussen de zonnebloemolie in een andere bakpan op middelhoog vuur. Bak de kabeljauwstukjes in ca. 3 à 5 minuten gaar en leg op de rijstschotel. Serveer meteen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak de paprika en broccoli een paar minuten in de olie in een koekenpan totdat ze zacht beginnen te worden. Voeg de bloemkoolrijst toe en bak ca. 3 minuten mee.
Schep de gekookte rijst en de currykruiden erdoor en breng eventueel verder op smaak met zout en peper. Voeg eventueel wat vocht toe als het te droog wordt.
Verhit intussen de zonnebloemolie in een andere bakpan op middelhoog vuur. Bak de kabeljauwstukjes in ca. 3 à 5 minuten gaar en leg op de rijstschotel. Serveer meteen.