Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Deze kaassoesjes hebben we gemaakt met kaas van Kaasboerderij De Ravenswaard. Hier maakt Gerard Litjens samen met zijn vrouw Liesje en zoon en schoondochter biologische boerenkaas. Hun familiebedrijf staat in het Land van Maas en Waal en gaat terug tot eind 18e eeuw. Volgens Gerard zijn de boer en boerin verantwoordelijk voor de ontwikkeling van aarde, plant en dier. Daarvoor moet de natuurlijke kringloop in stand worden gehouden. Gerard: “Lies is verantwoordelijk voor onze Ravenswaard-boerenkaas. Zij maakt de beste boerenkaas van Nederland, direct van onze verse, rauwe melk en zonder conserveringsmiddelen, smaak- of kleurstoffen. Haar topkaas steekt met kop en schouders boven andere boerenkazen uit vanwege de herkenbare, echte natuurlijke smaak.
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.