Meng in een kom het tapiocameel met het kokosmeel en het zout.
Giet 120 ml water en de olie erbij en meng alles goed door elkaar. Voeg het ei en de geraspte kaas toe en kneed tot je een egaal deeg hebt. Het deeg moet zacht en een beetje plakkerig zijn. Voeg eventueel een extra lepel kokosmeel toe.
Maak met behulp van twee natte lepels kleine hoopjes van het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de kaasbroodjes in ± 30 minuten gaar en goudbruin, serveer ze warm bij de pastinaaksoep.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng in een kom het tapiocameel met het kokosmeel en het zout.
Giet 120 ml water en de olie erbij en meng alles goed door elkaar. Voeg het ei en de geraspte kaas toe en kneed tot je een egaal deeg hebt. Het deeg moet zacht en een beetje plakkerig zijn. Voeg eventueel een extra lepel kokosmeel toe.
Maak met behulp van twee natte lepels kleine hoopjes van het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de kaasbroodjes in ± 30 minuten gaar en goudbruin, serveer ze warm bij de pastinaaksoep.