Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en leg er de biefstuk in.
Schaaf de rettich in lange linten, besprenkel met citroensap en leg een kwartier in koud water.
Giet de rettich af en vermeng met de lente- ui en de kiemen.
Dep de biefstuk droog. Verhit een beetje kokosolie in een koekenpan en bak hierin het vlees rondom in ca. 4 minuten mooi bruin. Haal uit de pan, laat rusten en afkoelen.
Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en maak hiermee de rettichsalade aan.
Snijd de biefstuk in plakjes en serveer op de salade. Bestrooi met sesamzaad en bedruppel met sesamolie. Garneer met lente-ui.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en leg er de biefstuk in.
Schaaf de rettich in lange linten, besprenkel met citroensap en leg een kwartier in koud water.
Giet de rettich af en vermeng met de lente- ui en de kiemen.
Dep de biefstuk droog. Verhit een beetje kokosolie in een koekenpan en bak hierin het vlees rondom in ca. 4 minuten mooi bruin. Haal uit de pan, laat rusten en afkoelen.
Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en maak hiermee de rettichsalade aan.
Snijd de biefstuk in plakjes en serveer op de salade. Bestrooi met sesamzaad en bedruppel met sesamolie. Garneer met lente-ui.