Pel de knoflook. Maak een dressing van de yoghurt, citroensap, mayonaise, mosterd, de helft van de knoflook en een scheutje olijfolie.
Doe alle ingrediënten met de dressing in een kom. Roer goed door elkaar en voeg zout en peper toe naar smaak.
Was en snijd de spitskool klein. Roer de dressing door de kool en laat intrekken. Eventueel kan je het in de koelkast zetten.
Breng water aan de kook voor de couscous. Doe de couscous in een kom en giet kokend water erover totdat de couscous net onder water staat. Na 5 minuten afdekken is de couscous mooi droog en rul.
Laat de jackfruit uitlekken en dep droog met keukenpapier. Gebruik 2 vorken om de stukjes jackfruit uit elkaar te trekken zodat kleine stukjes overblijven.
Verwarm olie in een bakpan. Voeg de jackfruit en het paprikapoeder toe en bak 3-5 minuten op laag vuur. Pers de overgebleven helft van de knoflook erboven uit en bak nog 2 minuten mee.
Schil de wortels en snijd fijn (of rasp). Schil de mango en snijd in blokjes. Roer alle ingrediënten door elkaar. Garneer eventueel met verse koriander.
Tips
Ook lekker met verse koriander
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Pel de knoflook. Maak een dressing van de yoghurt, citroensap, mayonaise, mosterd, de helft van de knoflook en een scheutje olijfolie.
Doe alle ingrediënten met de dressing in een kom. Roer goed door elkaar en voeg zout en peper toe naar smaak.
Was en snijd de spitskool klein. Roer de dressing door de kool en laat intrekken. Eventueel kan je het in de koelkast zetten.
Breng water aan de kook voor de couscous. Doe de couscous in een kom en giet kokend water erover totdat de couscous net onder water staat. Na 5 minuten afdekken is de couscous mooi droog en rul.
Laat de jackfruit uitlekken en dep droog met keukenpapier. Gebruik 2 vorken om de stukjes jackfruit uit elkaar te trekken zodat kleine stukjes overblijven.
Verwarm olie in een bakpan. Voeg de jackfruit en het paprikapoeder toe en bak 3-5 minuten op laag vuur. Pers de overgebleven helft van de knoflook erboven uit en bak nog 2 minuten mee.
Schil de wortels en snijd fijn (of rasp). Schil de mango en snijd in blokjes. Roer alle ingrediënten door elkaar. Garneer eventueel met verse koriander.