Pureer de gember en knoflook met 3 à 4 eetlepels water in een blender.
Bak de ui glazig en voeg de gember-knoflookpasta en peper toe. Doe alles in de blender met munt en water toe en pureer.
Bak de garam masala in 1 eetl olie. Voeg tomaten en jackfruit toe en laat sudderen. Meng de gemberpasta en kokosmelk erdoor en kook even. Voeg de ananas toe en serveer.
Tips
Dit recept is afkomstig uit het actieboekje van Koken met Ekoplaza.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Pureer de gember en knoflook met 3 à 4 eetlepels water in een blender.
Bak de ui glazig en voeg de gember-knoflookpasta en peper toe. Doe alles in de blender met munt en water toe en pureer.
Bak de garam masala in 1 eetl olie. Voeg tomaten en jackfruit toe en laat sudderen. Meng de gemberpasta en kokosmelk erdoor en kook even. Voeg de ananas toe en serveer.