Verhit de olie in een grote pan en bak de wortel- en preistukjes al roerend 1 minuut op matig-hoog vuur. Schep de witte bonen erdoor.
Roer de tomatenpuree door de groenten, giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat de soep een paar minuten trekken.
Voeg de gekookte macaroni, de doperwtjes en de peterselie toe en laat de soep nog ongeveer 2 minuten zachtjes trekken. Serveer in kommen en geef er brood bij.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olie in een grote pan en bak de wortel- en preistukjes al roerend 1 minuut op matig-hoog vuur. Schep de witte bonen erdoor.
Roer de tomatenpuree door de groenten, giet de bouillon erbij en breng aan de kook. Laat de soep een paar minuten trekken.
Voeg de gekookte macaroni, de doperwtjes en de peterselie toe en laat de soep nog ongeveer 2 minuten zachtjes trekken. Serveer in kommen en geef er brood bij.