Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat daarna 5 minuten afkoelen.
Druk intussen zoveel mogelijk vocht uit de spinazie en doe in een ruime kom. Meng de havermout erdoor en laat staan terwijl de rijst kookt en afkoelt.
Meng de rijst, de tandoorikruiden en de arrowroot door de spinazie en breng op smaak met zout en peper. Kneed goed door en vorm er met natte handen 4 burgers van.
Verhit wat olie in een koekenpan en bak de burgers in ca. 4 minuten per kant mooi bruin. Serveer met naanbrood en soya’yoghurt’ met munt.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat daarna 5 minuten afkoelen.
Druk intussen zoveel mogelijk vocht uit de spinazie en doe in een ruime kom. Meng de havermout erdoor en laat staan terwijl de rijst kookt en afkoelt.
Meng de rijst, de tandoorikruiden en de arrowroot door de spinazie en breng op smaak met zout en peper. Kneed goed door en vorm er met natte handen 4 burgers van.
Verhit wat olie in een koekenpan en bak de burgers in ca. 4 minuten per kant mooi bruin. Serveer met naanbrood en soya’yoghurt’ met munt.