Snijd de broodjes in de lengte in. Meng de mayonaise met de hot sauce en zet opzij.
Verwarm de knakworsten zoals op de verpakking staat vermeld en leg ze in de broodjes.
chep op iedere hotdog een lepel kimchi en bestrooi met bosui. Schep de saus eventueel in een herbruikbaar spuitzakje en spuit dan in zigzagbeweging over de broodjes. Bestrooi royaal met gebakken uitjes.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2019.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de broodjes in de lengte in. Meng de mayonaise met de hot sauce en zet opzij.
Verwarm de knakworsten zoals op de verpakking staat vermeld en leg ze in de broodjes.
chep op iedere hotdog een lepel kimchi en bestrooi met bosui. Schep de saus eventueel in een herbruikbaar spuitzakje en spuit dan in zigzagbeweging over de broodjes. Bestrooi royaal met gebakken uitjes.