Doe de tomaatjes samen met een flinke scheut olijfolie en een halve eetlepel honing in een ovenschaal. Breng ze op smaak met een snufje zout. Bak de tomaatjes 15 tot 20 minuten in de oven.
Doe de havermout met de amandeldrink en een halve eetlepel honing in een pan en verwarm deze.
Rooster ondertussen de amandelsnippers in een droge koekenpan. Kijk uit, deze verbranden erg snel.
Doe de havermout in een kom en garneer deze met de tomaatjes en geroosterde amandelsnippers.
Tips
Liever vegan? Vervang de honing dan door agavesiroop.
Dit recept is afkomstig van Miss Havermout
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe de tomaatjes samen met een flinke scheut olijfolie en een halve eetlepel honing in een ovenschaal. Breng ze op smaak met een snufje zout. Bak de tomaatjes 15 tot 20 minuten in de oven.
Doe de havermout met de amandeldrink en een halve eetlepel honing in een pan en verwarm deze.
Rooster ondertussen de amandelsnippers in een droge koekenpan. Kijk uit, deze verbranden erg snel.
Doe de havermout in een kom en garneer deze met de tomaatjes en geroosterde amandelsnippers.