Snijd de bosuitjes in de lengte in zo dun mogelijke reepjes (ca. 2 mm) en leg die in koud water met ijsblokjes, ca. 45 minuten. De bosui gaat langzaam krullen.
Breng de Hollandse garnalen op smaak met sjalot, bieslook, zout en peper.
Verdeel de blokjes biet over 4 kommetjes en schep te garnalen erop. Giet de cocktailsaus eroverheen en garneer met de gekrulde bosui.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de bosuitjes in de lengte in zo dun mogelijke reepjes (ca. 2 mm) en leg die in koud water met ijsblokjes, ca. 45 minuten. De bosui gaat langzaam krullen.
Breng de Hollandse garnalen op smaak met sjalot, bieslook, zout en peper.
Verdeel de blokjes biet over 4 kommetjes en schep te garnalen erop. Giet de cocktailsaus eroverheen en garneer met de gekrulde bosui.