Klop de havermoutpap, yoghurt, honing en de amaretto (indien gebruikt) door elkaar.
Zet 4 glaasjes voor de tiramisu klaar.
Schep in ieder glas twee eetlepels van het havermout-yoghurtmengsel.
Breek de lange vingers doormidden, drenk ze kort in de espresso en leg ze op de havermout-yoghurt in de glaasjes. Bestrooi met een paar blauwe bessen. Schep de rest van de havermout-yoghurt erop en bestrooi met de overgebleven blauwe bessen.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Klop de havermoutpap, yoghurt, honing en de amaretto (indien gebruikt) door elkaar.
Zet 4 glaasjes voor de tiramisu klaar.
Schep in ieder glas twee eetlepels van het havermout-yoghurtmengsel.
Breek de lange vingers doormidden, drenk ze kort in de espresso en leg ze op de havermout-yoghurt in de glaasjes. Bestrooi met een paar blauwe bessen. Schep de rest van de havermout-yoghurt erop en bestrooi met de overgebleven blauwe bessen.