Roer de havermout door de hazelnootdrink in een pannetje en voeg ½ theelepel kaneel en een snuf zout toe. Laat al roerend op laag vuur in ca. 10-15 minuten indikken en garen.
Bak ondertussen de blokjes appel met de overige kaneel in een ander pannetje in de olie zacht.
Serveer de havermout met de gebakken appeltjes, gehakte noten en een beetje ahornsiroop.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Roer de havermout door de hazelnootdrink in een pannetje en voeg ½ theelepel kaneel en een snuf zout toe. Laat al roerend op laag vuur in ca. 10-15 minuten indikken en garen.
Bak ondertussen de blokjes appel met de overige kaneel in een ander pannetje in de olie zacht.
Serveer de havermout met de gebakken appeltjes, gehakte noten en een beetje ahornsiroop.