Meng de havervlokken, zout, bakpoeder en speculaaskruiden (alle droge ingrediënten) in een kom.
Mix de vanille, honing en appelmoes (alle natte ingrediënten) in een andere kom.
Voeg de inhoud van beide kommen bij elkaar en mix het zo goed mogelijk samen. Voeg lepel voor lepel net zoveel van het water toe tot je een beslag krijgt (ong. 120 ml). Verdeel dit beslag over de ingevette mokken of bakjes.
Maak met je vingers twee balletjes van de roomkaas en duw deze in het midden van het beslag. Zorg dat de roomkaas met het havermengsel is bedekt.
Bak de mugs in ca. 20 minuten goudbruin in de oven.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de havervlokken, zout, bakpoeder en speculaaskruiden (alle droge ingrediënten) in een kom.
Mix de vanille, honing en appelmoes (alle natte ingrediënten) in een andere kom.
Voeg de inhoud van beide kommen bij elkaar en mix het zo goed mogelijk samen. Voeg lepel voor lepel net zoveel van het water toe tot je een beslag krijgt (ong. 120 ml). Verdeel dit beslag over de ingevette mokken of bakjes.
Maak met je vingers twee balletjes van de roomkaas en duw deze in het midden van het beslag. Zorg dat de roomkaas met het havermengsel is bedekt.
Bak de mugs in ca. 20 minuten goudbruin in de oven.