Meng bloem, kokosrasp, psyllium, baksoda, suikers en havervlokken in een kom. Roer goed door met een garde.
Voeg de boter toe aan het mengsel en roer met een lepel. Druk de boter met de bolle kant van de lepel door het mengsel zodat het goed wordt opgenomen.
Voeg het geklutste ei en vanille extract toe en meng tot een mooi deeg. Voeg indien gewenst de rozijnen toe.
Maak bolletjes van ongeveer 35 gram en leg ze op een bakplaat met ongeveer 10 cm tussenruimte. Druk de bolletjes voorzichtig plat tot schijfjes van ongeveer 2 cm dik.
Plaats de bakplaat gedurende 30 minuten in de koelkast om het deeg stevig te laten worden.
Verwarm de oven voor op 175°C.
Bak de koeken in 12-14 minuten goudbruin. Laat de koeken goed afkoelen voordat je ze gaat eten.
Tips
Dit recept is gemaakt door Lisa's Choice.
De koeken zijn een paar dagen houdbaar in een afgesloten trommel.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng bloem, kokosrasp, psyllium, baksoda, suikers en havervlokken in een kom. Roer goed door met een garde.
Voeg de boter toe aan het mengsel en roer met een lepel. Druk de boter met de bolle kant van de lepel door het mengsel zodat het goed wordt opgenomen.
Voeg het geklutste ei en vanille extract toe en meng tot een mooi deeg. Voeg indien gewenst de rozijnen toe.
Maak bolletjes van ongeveer 35 gram en leg ze op een bakplaat met ongeveer 10 cm tussenruimte. Druk de bolletjes voorzichtig plat tot schijfjes van ongeveer 2 cm dik.
Plaats de bakplaat gedurende 30 minuten in de koelkast om het deeg stevig te laten worden.
Verwarm de oven voor op 175°C.
Bak de koeken in 12-14 minuten goudbruin. Laat de koeken goed afkoelen voordat je ze gaat eten.