Doe de abrikozen met het weekwater in een pannetje en breng aan de kook. Haal van het vuur en giet het grootste deel van het water af. Voeg de kokosolie toe en laat al roerend smelten.
Pureer de abrikozen met een staafmixer en voeg daarna de havervlokken toe.
Giet het sinaasappelsap erbij en roer goed. Meng het ei, de kokosbloesemsuiker en het eiwitpoeder erdoor. Proef, en voeg eventueel nog wat meer kokosbloesemsuiker toe.
Leg kleine bergjes koekmix op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de koekjes in 45-50 minuten gaar en goudbruin in de oven.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2014.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe de abrikozen met het weekwater in een pannetje en breng aan de kook. Haal van het vuur en giet het grootste deel van het water af. Voeg de kokosolie toe en laat al roerend smelten.
Pureer de abrikozen met een staafmixer en voeg daarna de havervlokken toe.
Giet het sinaasappelsap erbij en roer goed. Meng het ei, de kokosbloesemsuiker en het eiwitpoeder erdoor. Proef, en voeg eventueel nog wat meer kokosbloesemsuiker toe.
Leg kleine bergjes koekmix op een met bakpapier beklede bakplaat en bak de koekjes in 45-50 minuten gaar en goudbruin in de oven.