Smeer 6 kleine quichevormpjes in met een beetje olie. Bekleed ze met het bladerdeeg en prik gaatjes in de bodem.
Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de knoflook en de ui enkele minuten. Voeg de champignons toe en bak al roerend bruin. Schep de courgette en paprika erdoor en bak kort mee; voeg zout en peper naar smaak toe en haal van het vuur.
Verdeel het groentemengsel over de taartjes en druk aan.
Bak de taartjes ± 15 minuten in de oven tot het deeg mooi knapperig en gaar is.
Tips
Voor 6 taartjes.
Dit recept komt uit Lekker Weten Special.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Smeer 6 kleine quichevormpjes in met een beetje olie. Bekleed ze met het bladerdeeg en prik gaatjes in de bodem.
Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de knoflook en de ui enkele minuten. Voeg de champignons toe en bak al roerend bruin. Schep de courgette en paprika erdoor en bak kort mee; voeg zout en peper naar smaak toe en haal van het vuur.
Verdeel het groentemengsel over de taartjes en druk aan.
Bak de taartjes ± 15 minuten in de oven tot het deeg mooi knapperig en gaar is.