Verhit het wafelijzer. Zeef de tarwebloem en kerriepoeder in een grote mengkom en voeg de roomboter, eieren, bier, rietsuiker en zout toe. Meng alles goed door elkaar met een garde.
Voeg de oude kaas en tijm toe aan het mengsel. Schep met twee lepels het beslag in het wafelijzer en bak ze ca. 8 min af.
Maak de hartige wafels af met de abrikozenjam.
Tips
Bereidingstijd: 35 minuten
Dit recept is afkomstig uit de Voor Beter Eten campagne
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Hartige oude kaas-kerriewafel met abrikozenfruitbeleg
Voorbereiding
Verhit het wafelijzer. Zeef de tarwebloem en kerriepoeder in een grote mengkom en voeg de roomboter, eieren, bier, rietsuiker en zout toe. Meng alles goed door elkaar met een garde.
Voeg de oude kaas en tijm toe aan het mengsel. Schep met twee lepels het beslag in het wafelijzer en bak ze ca. 8 min af.