Bekleed een bakplaat met bakpapier en laat de gesmolten chocolade met een lepel in ongeveer even grote rondjes op het bakpapier lopen, werk ze eventueel een beetje bij met de lepel. Maak ze eventueel in 2x, afhankelijk van de grootte van je bakplaat (of gebruik een rechthoekig dienblad of schaal).
Bestrooi de chocolaatjes met toppings naar wens (voordat ze te veel opstijven).
Laat de chocolaatjes in de koelkast opstijven en bewaar ze goed afgesloten.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bekleed een bakplaat met bakpapier en laat de gesmolten chocolade met een lepel in ongeveer even grote rondjes op het bakpapier lopen, werk ze eventueel een beetje bij met de lepel. Maak ze eventueel in 2x, afhankelijk van de grootte van je bakplaat (of gebruik een rechthoekig dienblad of schaal).
Bestrooi de chocolaatjes met toppings naar wens (voordat ze te veel opstijven).
Laat de chocolaatjes in de koelkast opstijven en bewaar ze goed afgesloten.