Doe de aardappelpuree in een kom en zeef het meel en bakpoeder erboven. Klop in een andere kom de eieren, melk en het bieslook door elkaar. Meng dit daarna door de aardappelpuree en roer alles tot een glad beslag. Breng op smaak met zout en peper.
Verhit olie in een koekenpan. Schep een lepel beslag in de pan en bak een aantal pancakes. Draai ze om als de onderkant goudbruin is en bak ze dan gaar.
Hamburgers: doe het gehakt in een kom en voeg het paneermeel, ei, zout, peper en mosterd toe. Meng alles goed. Verdeel het gehakt in porties, draai er ballen van en maak die plat. Bak de hamburgers
op middelhoog vuur gaar. Bak ondertussen de uiringen in een andere pan mooi bruin.
Neem een pannenkoekje, leg er een hamburger op, daarop een plak tomaat en tot slot een paar uiringen. Leg er een ander pannenkoekje bovenop.
Tips
Lekker met een wittekoolsalade.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe de aardappelpuree in een kom en zeef het meel en bakpoeder erboven. Klop in een andere kom de eieren, melk en het bieslook door elkaar. Meng dit daarna door de aardappelpuree en roer alles tot een glad beslag. Breng op smaak met zout en peper.
Verhit olie in een koekenpan. Schep een lepel beslag in de pan en bak een aantal pancakes. Draai ze om als de onderkant goudbruin is en bak ze dan gaar.
Hamburgers: doe het gehakt in een kom en voeg het paneermeel, ei, zout, peper en mosterd toe. Meng alles goed. Verdeel het gehakt in porties, draai er ballen van en maak die plat. Bak de hamburgers
op middelhoog vuur gaar. Bak ondertussen de uiringen in een andere pan mooi bruin.
Neem een pannenkoekje, leg er een hamburger op, daarop een plak tomaat en tot slot een paar uiringen. Leg er een ander pannenkoekje bovenop.