Verhit de boter in een (gietijzeren) pan. Bak het vlees hierin rondom aan.
Voeg de ui, paprikapoeder en bloem toe en roer door. Giet er vervolgens de bouillon en de rode wijnazijn bij.
Roer de suiker, laurier, kruidnagel, paprika en tomatenpuree erdoor. Breng rustig aan de kook. Zet het vuur laag en stoof de hachee in ca. 3 uur helemaal gaar en zacht met deksel op de pan.
Haal voor de laatste 30 minuten het deksel eraf zodat de saus indikt. Bestrooi voor het serveren met peterselie.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de boter in een (gietijzeren) pan. Bak het vlees hierin rondom aan.
Voeg de ui, paprikapoeder en bloem toe en roer door. Giet er vervolgens de bouillon en de rode wijnazijn bij.
Roer de suiker, laurier, kruidnagel, paprika en tomatenpuree erdoor. Breng rustig aan de kook. Zet het vuur laag en stoof de hachee in ca. 3 uur helemaal gaar en zacht met deksel op de pan.
Haal voor de laatste 30 minuten het deksel eraf zodat de saus indikt. Bestrooi voor het serveren met peterselie.