Leg op een met bakpapier beklede bakplaat 4 bladerdeegvellen in een vierkant en zorg dat ze elkaar overlappen. Doe hetzelfde met de andere 4 bladerdeegvellen (2 plaattaarten in totaal). Prik ze vervolgens met een vork in.
Smeer de 2 bladerdeegbodems in met crème fraîche en laat ca 1 cm van de randen vrij.
Verwijder het houtige uiteinde van de groene asperges en snijd ze dun schuin. Verdeel ze over de crème fraîche en doe dat ook met de paprika, venkel, geitenkaas en tijm. Strooi ls laatst nog een snufje zout en peper eroverheen.
Bak gaar en goudbruin in ca. 25 minuten.
Tips
Dit recept komt uit de Paasfolder 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Leg op een met bakpapier beklede bakplaat 4 bladerdeegvellen in een vierkant en zorg dat ze elkaar overlappen. Doe hetzelfde met de andere 4 bladerdeegvellen (2 plaattaarten in totaal). Prik ze vervolgens met een vork in.
Smeer de 2 bladerdeegbodems in met crème fraîche en laat ca 1 cm van de randen vrij.
Verwijder het houtige uiteinde van de groene asperges en snijd ze dun schuin. Verdeel ze over de crème fraîche en doe dat ook met de paprika, venkel, geitenkaas en tijm. Strooi ls laatst nog een snufje zout en peper eroverheen.