Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een scheutje zonnebloemolie in een wok en voeg de sperziebonen, koolrabi en winterpeen toe. Roerbak deze 5 minuten.
Voeg de courgette toe en roerbak het nog 3 minuten. Roer vervolgens de currypasta en kokosmelk door het mengsel en laat in 10 minuten met een deksel op de pan zachtjes garen.
Schep de rijst op de borden en serveer de groentecurry eroverheen. Serveer met kroepoek en verse koriander.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een scheutje zonnebloemolie in een wok en voeg de sperziebonen, koolrabi en winterpeen toe. Roerbak deze 5 minuten.
Voeg de courgette toe en roerbak het nog 3 minuten. Roer vervolgens de currypasta en kokosmelk door het mengsel en laat in 10 minuten met een deksel op de pan zachtjes garen.
Schep de rijst op de borden en serveer de groentecurry eroverheen. Serveer met kroepoek en verse koriander.