Schil de kiwi's en doe ze in een blender. Voeg sojayoghurt, pistachenoten, spinazie, appelstroop, lijnzaad en kaneel toe. Blend 30 seconden totdat alles gemengd is.
Voeg vervolgens de havermout toe, meng goed en laat dit 10 minuten zacht worden. Serveer in een glas (met rietje) of neem het mee voor onderweg.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Schil de kiwi's en doe ze in een blender. Voeg sojayoghurt, pistachenoten, spinazie, appelstroop, lijnzaad en kaneel toe. Blend 30 seconden totdat alles gemengd is.
Voeg vervolgens de havermout toe, meng goed en laat dit 10 minuten zacht worden. Serveer in een glas (met rietje) of neem het mee voor onderweg.