Blancheer de groente en spoel koud af. Snijd de sugar snaps of snijbonen in stukjes.
Meng voor de dressing de basilicumblaadjes, mosterd, citroensap en de zonnebloemolie in een kleine maatbeker met een staafmixer goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Schik de sperziebonen, sugarsnaps en doperwten op een saladeschaal en leg de mozzarella erop.
Druppel er wat dressing over en bestrooi met de citroenrasp. Maak eventueel verder op smaak met zout en versgemalen peper. Geef de rest van de dressing er apart bij.
Tips
Bereidingstijd: 30 minuten
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Blancheer de groente en spoel koud af. Snijd de sugar snaps of snijbonen in stukjes.
Meng voor de dressing de basilicumblaadjes, mosterd, citroensap en de zonnebloemolie in een kleine maatbeker met een staafmixer goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Schik de sperziebonen, sugarsnaps en doperwten op een saladeschaal en leg de mozzarella erop.
Druppel er wat dressing over en bestrooi met de citroenrasp. Maak eventueel verder op smaak met zout en versgemalen peper. Geef de rest van de dressing er apart bij.