Bestrooi de courgettes met zout en peper en rooster ze goudbruin op een bakplaat onder de grill.
Kook de groene groenten beetgaar in een ruime pan met water. Koel ze daarna direct met koud stromend water.
Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng alle dressingingrediënten in een kom.
Hussel groenten, kruiden, olijven, noodles, dressing - en eventueel de pesto- voorzichtig door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met feta.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bestrooi de courgettes met zout en peper en rooster ze goudbruin op een bakplaat onder de grill.
Kook de groene groenten beetgaar in een ruime pan met water. Koel ze daarna direct met koud stromend water.
Kook de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng alle dressingingrediënten in een kom.
Hussel groenten, kruiden, olijven, noodles, dressing - en eventueel de pesto- voorzichtig door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi met feta.