Rasp 1 teen knoflook en voeg de olijfolie eraan toe. Leg de broodrepen op een met bakpapier beklede ovenplaat en besprenkel ze met de knoflookolie en een snuf zout. Bak ze in ca. 7 minuten goudbruin.
Pureer de komkommers met de appel, babyspinazie, groene paprika, ui, de andere teen knoflook en de witte balsamico in de blender tot een gladde soep. Vul aan met water tot de gewenste dikte. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Serveer de gazpacho in glaasjes en geef de knoflooksoldaatjes erbij.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente 2021
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Rasp 1 teen knoflook en voeg de olijfolie eraan toe. Leg de broodrepen op een met bakpapier beklede ovenplaat en besprenkel ze met de knoflookolie en een snuf zout. Bak ze in ca. 7 minuten goudbruin.
Pureer de komkommers met de appel, babyspinazie, groene paprika, ui, de andere teen knoflook en de witte balsamico in de blender tot een gladde soep. Vul aan met water tot de gewenste dikte. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
Serveer de gazpacho in glaasjes en geef de knoflooksoldaatjes erbij.