Begin met het wassen en snijden van de champignons en de tomaatjes.
Snijd vervolgens de kip in reepjes. Verwarm op hoog vuur 2 eetlepels groene curry pasta, voeg vervolgens de kip toe en zet het vuur wat lager.
Laat even aanbraden en voeg de kwark toe. Laat dit tot het kookpunt komen en voeg vervolgens ook de groenten toe. Laat dit nog even 2 minuten sudderen en voeg eventueel wat verse koriander toe.
Tips
Dit recept is afkomstig van blogger Foodie in balans.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Begin met het wassen en snijden van de champignons en de tomaatjes.
Snijd vervolgens de kip in reepjes. Verwarm op hoog vuur 2 eetlepels groene curry pasta, voeg vervolgens de kip toe en zet het vuur wat lager.
Laat even aanbraden en voeg de kwark toe. Laat dit tot het kookpunt komen en voeg vervolgens ook de groenten toe. Laat dit nog even 2 minuten sudderen en voeg eventueel wat verse koriander toe.