Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd warm.
Verhit intussen een beetje zonnebloemolie in een wok, voeg de wokblokjes toe en roerbak tot ze licht verkleurd zijn. Meng de koolrabi, de sperzieboontjes en de wortel erdoor en roerbak ca. 5 minuten. Voeg de courgette toe en bak even mee.
Roer de currypasta en soja-kokosnoot door de groenten en laat de curry ca. 10 minuten met deksel op de pan stoven.
Schep de rijst op de borden en verdeel de curry erover. Bestrooi met koriander en serveer met javachips.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2016.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd warm.
Verhit intussen een beetje zonnebloemolie in een wok, voeg de wokblokjes toe en roerbak tot ze licht verkleurd zijn. Meng de koolrabi, de sperzieboontjes en de wortel erdoor en roerbak ca. 5 minuten. Voeg de courgette toe en bak even mee.
Roer de currypasta en soja-kokosnoot door de groenten en laat de curry ca. 10 minuten met deksel op de pan stoven.
Schep de rijst op de borden en verdeel de curry erover. Bestrooi met koriander en serveer met javachips.