Verwarm de oven voor op 220°c. Leg de plakjes bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de plakjes brie schuin erop. Snijd de houtachtige onderkant van de asperges en leg 3 asperges per bladerdeegplakje boven op de brie.
Vouw de twee punten van het bladerdeeg over elkaar. Klop het ei los met 1 eetl water en een snuf zout. Bestrijk de pakketjes ermee en strooi als laatst de chiazaadjes eroverheen. Bak ze in de oven ca. 20 minuten goudbruin.
Tips
Dit recept komt uit de Paasfolder 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 220°c. Leg de plakjes bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de plakjes brie schuin erop. Snijd de houtachtige onderkant van de asperges en leg 3 asperges per bladerdeegplakje boven op de brie.
Vouw de twee punten van het bladerdeeg over elkaar. Klop het ei los met 1 eetl water en een snuf zout. Bestrijk de pakketjes ermee en strooi als laatst de chiazaadjes eroverheen. Bak ze in de oven ca. 20 minuten goudbruin.