Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de Griekse yoghurt, eieren, olijfolie in een mengkom, voeg langzaam roerend de tarwebloem en bakpoeder toe totdat er een mooi deegje ontstaat.
Voeg als laatst de frambozen, citroenrasp en zout toe en roer het voorzichtig door het deeg.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak met behulp van twee lepels ca. twaalf deegbolletjes. Bak het in ca. 20 minuten af.
Tips
Bereidingstijd: 35 minuten
Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de Griekse yoghurt, eieren, olijfolie in een mengkom, voeg langzaam roerend de tarwebloem en bakpoeder toe totdat er een mooi deegje ontstaat.
Voeg als laatst de frambozen, citroenrasp en zout toe en roer het voorzichtig door het deeg.
Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak met behulp van twee lepels ca. twaalf deegbolletjes. Bak het in ca. 20 minuten af.