Kook de tagliatelle al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud na.
Verwarm intussen de olijfolie in een ruime pan en fruit hierin de rode ui en knoflook glazig. Voeg vervolgens de cherrytomaatjes en de courgetteblokjes toe en bak ca. 4 minuten mee. Haal van het vuur en laat wat afkoelen.
Meng de gegaarde pasta en de olijven door de groenten in de pan. Breng op smaak met zout en peper.
Hussel de rucola, basilicum en verkruimelde (vegan) feta erdoor. Maal er nog wat extra peper over.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de tagliatelle al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en spoel koud na.
Verwarm intussen de olijfolie in een ruime pan en fruit hierin de rode ui en knoflook glazig. Voeg vervolgens de cherrytomaatjes en de courgetteblokjes toe en bak ca. 4 minuten mee. Haal van het vuur en laat wat afkoelen.
Meng de gegaarde pasta en de olijven door de groenten in de pan. Breng op smaak met zout en peper.
Hussel de rucola, basilicum en verkruimelde (vegan) feta erdoor. Maal er nog wat extra peper over.