Breng de reepjes grapefruit met het appelsap aan de kook, zet het vuur laag en laat 30 tot 40 minuten zachtjes sudderen tot de schilletjes zacht (test met een vork); je houdt een dik mengsel over met weinig vocht.
Voeg de geleersuiker toe en roer op laag vuur ca. 5 minuten tot alle suiker is opgelost. Breng het mengsel dan goed aan de kook en laat het een minuut of 4 doorkoken; let op voor aanbranden.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Breng de reepjes grapefruit met het appelsap aan de kook, zet het vuur laag en laat 30 tot 40 minuten zachtjes sudderen tot de schilletjes zacht (test met een vork); je houdt een dik mengsel over met weinig vocht.
Voeg de geleersuiker toe en roer op laag vuur ca. 5 minuten tot alle suiker is opgelost. Breng het mengsel dan goed aan de kook en laat het een minuut of 4 doorkoken; let op voor aanbranden.