Meng de havervlokken, speltvlokken, pompoenpitten, zonnebloempitten, het lijnzaad en de cacaonibs met de ahornsiroop en de appelmoes. Meng goed om en stort uit op een ovenplaat met bakpapier. Voeg een snufje zout toe.
Zet in de voorwarmde oven van 160°C gedurende 20 tot 25 minuten. Meng alles na 10 minuten eens goed om. Haal uit de oven en laat afkoelen. Meng er dan de gedroogde appel en het kokosschaafsel nog onder.
Heerlijk in combinatie met het Soja-Kokosnoot alternatief voor yoghurt.
Tips
Dit recept is afkomstig van: Provamel
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng de havervlokken, speltvlokken, pompoenpitten, zonnebloempitten, het lijnzaad en de cacaonibs met de ahornsiroop en de appelmoes. Meng goed om en stort uit op een ovenplaat met bakpapier. Voeg een snufje zout toe.
Zet in de voorwarmde oven van 160°C gedurende 20 tot 25 minuten. Meng alles na 10 minuten eens goed om. Haal uit de oven en laat afkoelen. Meng er dan de gedroogde appel en het kokosschaafsel nog onder.
Heerlijk in combinatie met het Soja-Kokosnoot alternatief voor yoghurt.