Doe de kokosmelk in een pannetje en verwarm op laag vuur. Voeg de Golden Milk poeder en eventueel wat honing toe. Blijf roeren tot het Golden Milk poeder is opgelost.
Zet het vuur uit. Voeg het chiazaad toe, roer goed. Schep het mengsel in twee glazen of kommetjes en laat de pudding minimaal een uur opstijven in de koelkast (beter nog de hele nacht).
Serveer met wat vers fruit, superfoods en/of noten naar smaak.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Doe de kokosmelk in een pannetje en verwarm op laag vuur. Voeg de Golden Milk poeder en eventueel wat honing toe. Blijf roeren tot het Golden Milk poeder is opgelost.
Zet het vuur uit. Voeg het chiazaad toe, roer goed. Schep het mengsel in twee glazen of kommetjes en laat de pudding minimaal een uur opstijven in de koelkast (beter nog de hele nacht).
Serveer met wat vers fruit, superfoods en/of noten naar smaak.