Zeef in een kom het amandelmeel, baksoda en bakpoeder en meng de kokosbloesemsuiker, speculaaskruiden en een snuf zout erdoor.
Voeg de SteviJa, de gesmolten kokosolie en het vanillemerg toe en roer goed door. Meng de opgeklopte eieren voorzichtig door het beslag en mix alles goed door elkaar.
Schep het mengsel in papieren muffinvormpjes in een bakblik.
Bak in ca. 18-20 minuten goudbruin en gaar. Laat afkoelen.
Tips
Voor 6 muffins
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2015.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Zeef in een kom het amandelmeel, baksoda en bakpoeder en meng de kokosbloesemsuiker, speculaaskruiden en een snuf zout erdoor.
Voeg de SteviJa, de gesmolten kokosolie en het vanillemerg toe en roer goed door. Meng de opgeklopte eieren voorzichtig door het beslag en mix alles goed door elkaar.
Schep het mengsel in papieren muffinvormpjes in een bakblik.
Bak in ca. 18-20 minuten goudbruin en gaar. Laat afkoelen.