Meng het quinoameel met het ei, de melk, vanillesuiker en het zout en klop het geheel tot een mooi glad beslag. Snijd een appel in kleine blokjes.
Verhit de olijfolie. Leg wat rozijnen en appelblokjes in groepjes in de pan, schep daar het beslag op en bak de pannenkoekjes aan beide kanten mooi goudbruin.
Serveer de pannenkoekjes eventueel met wat frisse koude appelblokjes, honing en kaneel. Garneer de pannenkoekjes met een takje verse munt.
Tips
Varieer naar smaak met verschillende ingrediënten en toppings.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng het quinoameel met het ei, de melk, vanillesuiker en het zout en klop het geheel tot een mooi glad beslag. Snijd een appel in kleine blokjes.
Verhit de olijfolie. Leg wat rozijnen en appelblokjes in groepjes in de pan, schep daar het beslag op en bak de pannenkoekjes aan beide kanten mooi goudbruin.
Serveer de pannenkoekjes eventueel met wat frisse koude appelblokjes, honing en kaneel. Garneer de pannenkoekjes met een takje verse munt.