Bereid de pizza volgens de instructies op de verpakking.
Schil de asperges en stoom of kook ze in 8 tot 10 minuten beetgaar (afhankelijk van de dikte van de asperges).
Haal de pizzabodem na 15 minuten uit oven en verdeel de tapenade en de asperges eroverheen. Verbrokkel ook de geitenkaas en strooi de blaadjes verse tijm er overheen.
Bak de pizza in 5 minuten af en serveer met een scheutje olijfolie en eventueel extra asperges.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bereid de pizza volgens de instructies op de verpakking.
Schil de asperges en stoom of kook ze in 8 tot 10 minuten beetgaar (afhankelijk van de dikte van de asperges).
Haal de pizzabodem na 15 minuten uit oven en verdeel de tapenade en de asperges eroverheen. Verbrokkel ook de geitenkaas en strooi de blaadjes verse tijm er overheen.
Bak de pizza in 5 minuten af en serveer met een scheutje olijfolie en eventueel extra asperges.