Kook de boekweitnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rasp de wortel fijn. Snijd de rode ui in kleine stukjes, evenals de bosuitjes.
Doe de olie in een koekenpan en bak de ui glazig. Voeg de geraspte wortel toe en bak zo'n 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de bosuitjes en bak nogmaals 2 minuten. Voeg de taugé toe en roer een minuut door. Meng ondertussen de ingrediënten voor de saus. Als je de saus te dik vindt. kun je het beste een aantal eetlepels sesamolie toevoegen.
Spoel de noedels na het koken af met koud water. Leg de noedels op een bord, gevolgd door het groentemengsel en de saus. Garneer evt. met sesamzaad.
Tips
Dit recept is afkomstig van Terrasana.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de boekweitnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rasp de wortel fijn. Snijd de rode ui in kleine stukjes, evenals de bosuitjes.
Doe de olie in een koekenpan en bak de ui glazig. Voeg de geraspte wortel toe en bak zo'n 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de bosuitjes en bak nogmaals 2 minuten. Voeg de taugé toe en roer een minuut door. Meng ondertussen de ingrediënten voor de saus. Als je de saus te dik vindt. kun je het beste een aantal eetlepels sesamolie toevoegen.
Spoel de noedels na het koken af met koud water. Leg de noedels op een bord, gevolgd door het groentemengsel en de saus. Garneer evt. met sesamzaad.