Kook de zilvervlies basmatirijst zoals op de verpakking staat en laat het vervolgens goed uitlekken.
Doe de zonnebloemolie in de wokpan en bak de tofu wokblokjes kort aan. Voeg vervolgens de zilvervlies basmatirijst toe samen met de kimchi en wok het ca. 1 min op hoog vuur. Doe als laatst de baby spinazie en shoyu saus erbij en gaar het kort.
Schep de gewokte rijst op 2 bordjes en garneer het naar smaak met de peperringen en korianderblaadjes.
Tips
Bereidingstijd: 40 minuten
Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Gewokte rijst, kimchi, babyspinazie en tofu wokblokjes
Voorbereiding
Kook de zilvervlies basmatirijst zoals op de verpakking staat en laat het vervolgens goed uitlekken.
Doe de zonnebloemolie in de wokpan en bak de tofu wokblokjes kort aan. Voeg vervolgens de zilvervlies basmatirijst toe samen met de kimchi en wok het ca. 1 min op hoog vuur. Doe als laatst de baby spinazie en shoyu saus erbij en gaar het kort.
Schep de gewokte rijst op 2 bordjes en garneer het naar smaak met de peperringen en korianderblaadjes.