Kook de noedels beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een wok en fruit de gember, peper sjalotjes en knoflook ca. 30 seconden. Voeg de raapstelen toe en schud enkele malen om. Voeg de 2 soorten ketjap toe en meng alles goed door elkaar.
Giet de noedels af en schep ze door de raapstelen in de wok.
Verdeel over kommen en druppel er wat sesamolie overheen. Bestrooi met sesamzaad en serveer meteen.
Tips
Bereidingstijd: 10 minuten
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Kook de noedels beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een wok en fruit de gember, peper sjalotjes en knoflook ca. 30 seconden. Voeg de raapstelen toe en schud enkele malen om. Voeg de 2 soorten ketjap toe en meng alles goed door elkaar.
Giet de noedels af en schep ze door de raapstelen in de wok.
Verdeel over kommen en druppel er wat sesamolie overheen. Bestrooi met sesamzaad en serveer meteen.