Verwarm een klontje kokosolie of grasboter in een wok of bakpan op middelhoog vuur.
Pel en versnipper de ui en voeg deze toe aan de verwarmde pan.
Was de aubergine, paksoi, bleekselderij en tomaat, snijd de groenten in blokjes en wok de groenten gaar.
Voeg tot slot de amandelen, cashewnoten, pompoenpitten en het sesamzaad toe en breng het gerecht op smaak met de oregano, de olijfolie en peper en zeezout.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm een klontje kokosolie of grasboter in een wok of bakpan op middelhoog vuur.
Pel en versnipper de ui en voeg deze toe aan de verwarmde pan.
Was de aubergine, paksoi, bleekselderij en tomaat, snijd de groenten in blokjes en wok de groenten gaar.
Voeg tot slot de amandelen, cashewnoten, pompoenpitten en het sesamzaad toe en breng het gerecht op smaak met de oregano, de olijfolie en peper en zeezout.