Snijd de witte en groene asperges in schuine plakjes van ca. 1 cm. Verhit de zonnebloemolie in een wok op hoog vuur en voeg de asperges toe. Roerbak ca. 2 minuten.
Voeg de oesterzwammen en de wortellinten toe en gaar alles nog ca. 2 minuten. Blus af met de tamari en chilisaus en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
Verdeel over 4 kommen en garneer met sesamzaad. Serveer met rijst.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Snijd de witte en groene asperges in schuine plakjes van ca. 1 cm. Verhit de zonnebloemolie in een wok op hoog vuur en voeg de asperges toe. Roerbak ca. 2 minuten.
Voeg de oesterzwammen en de wortellinten toe en gaar alles nog ca. 2 minuten. Blus af met de tamari en chilisaus en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
Verdeel over 4 kommen en garneer met sesamzaad. Serveer met rijst.