Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en peper.
Verwarm de olie in een pan en bak de knoflook en ansjovis al roerend tot de ansjovis is opgelost.
Roer de spinazie erdoor en laat snel slinken. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Schep de spinazie bij het tomatenuitholsel in de zeef en druk het vocht eruit. Vul de tomaten tot de helft met dit mengsel en zet ze in een ovenschaal.
Breek in iedere tomaat een ei en bestrooi met peper en zout.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en peper.
Verwarm de olie in een pan en bak de knoflook en ansjovis al roerend tot de ansjovis is opgelost.
Roer de spinazie erdoor en laat snel slinken. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Schep de spinazie bij het tomatenuitholsel in de zeef en druk het vocht eruit. Vul de tomaten tot de helft met dit mengsel en zet ze in een ovenschaal.
Breek in iedere tomaat een ei en bestrooi met peper en zout.