Verwarm de oven voor op 180°C (of maak de portabella’s van tevoren ovenklaar en bak ze een kwartier voor het serveren af).
Leg de portabella’s op hun rug in een ingevette ovenschaal en vul met de kruidenroomkaas. Leg de plakjes vijg erop en sprenkel er een beetje olijfolie over.
Bak de portabella’s ca. 15 minuten in de oven. Serveer met blaadjes rucola.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verwarm de oven voor op 180°C (of maak de portabella’s van tevoren ovenklaar en bak ze een kwartier voor het serveren af).
Leg de portabella’s op hun rug in een ingevette ovenschaal en vul met de kruidenroomkaas. Leg de plakjes vijg erop en sprenkel er een beetje olijfolie over.
Bak de portabella’s ca. 15 minuten in de oven. Serveer met blaadjes rucola.