Meng bloem, suiker, hazelnoten, zout en bakpoeder. Voeg hazelnootolie en water toe en meng tot een licht olieachtig, kruimelig deeg. Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht) en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Rol het deeg tot ongeveer 15 balletjes en druk voorzichtig met de steel van een lepel een kuiltje in het midden. Een alternatief is om de balletjes eerst te bakken en direct daarna het kuiltje te maken.
Bak de koekjes ongeveer 13 minuten.
Doe de nougat in een vrieszakje, verwarm deze au bain-marie en spuit deze in het kuiltje van de koekjes. Laat de koekjes afkoelen.
Tips
Dit recept is afkomstig van Bio Planète
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Meng bloem, suiker, hazelnoten, zout en bakpoeder. Voeg hazelnootolie en water toe en meng tot een licht olieachtig, kruimelig deeg. Verwarm de oven voor op 180°C (hetelucht) en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Rol het deeg tot ongeveer 15 balletjes en druk voorzichtig met de steel van een lepel een kuiltje in het midden. Een alternatief is om de balletjes eerst te bakken en direct daarna het kuiltje te maken.
Bak de koekjes ongeveer 13 minuten.
Doe de nougat in een vrieszakje, verwarm deze au bain-marie en spuit deze in het kuiltje van de koekjes. Laat de koekjes afkoelen.