COURGETTE MET KAAS, ROZIJNEN EN TIJM: Snijd de courgette in plakken van ca. 3 cm. Kook deze net gaar in gezouten water. Hol de stukken courgette uit maar laat de bodem heel (een appelboor is handig). Vul ze met het mengsel van de geraspte kaas, de rozijnen en tijm.
TOMAATJES MOZZARELLA-BASILICUM: Halveer de tomaten en hol ze uit. Vul ze met de blaadjes basilicum en mozzarella.
CHAMPIGNONS RUCOLA & VEGAN CHEDDAR: Hol de hoedjes van de champignons uit en snijd de steeltjes fijn. Bak de steeltjes en het uitholsel met de sjalot glazig en laat wat afkoelen. Vul de hoedjes met een mengsel van de gebakken steeltjes, de fijngesneden rucola en de geraspte vegan kaas.
WITTE UI MET FETA & PIJNBOOMPITJES: Halveer de uien en hol ze uit. Snijd het uitholsel fijn en bak dit samen met de knoflook glazig. Meng er de komijn, kaneel, pijnboompitjes en peper en zout door. Voeg de koriander met de feta toe. Vul de uien hiermee.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2019.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
COURGETTE MET KAAS, ROZIJNEN EN TIJM: Snijd de courgette in plakken van ca. 3 cm. Kook deze net gaar in gezouten water. Hol de stukken courgette uit maar laat de bodem heel (een appelboor is handig). Vul ze met het mengsel van de geraspte kaas, de rozijnen en tijm.
TOMAATJES MOZZARELLA-BASILICUM: Halveer de tomaten en hol ze uit. Vul ze met de blaadjes basilicum en mozzarella.
CHAMPIGNONS RUCOLA & VEGAN CHEDDAR: Hol de hoedjes van de champignons uit en snijd de steeltjes fijn. Bak de steeltjes en het uitholsel met de sjalot glazig en laat wat afkoelen. Vul de hoedjes met een mengsel van de gebakken steeltjes, de fijngesneden rucola en de geraspte vegan kaas.
WITTE UI MET FETA & PIJNBOOMPITJES: Halveer de uien en hol ze uit. Snijd het uitholsel fijn en bak dit samen met de knoflook glazig. Meng er de komijn, kaneel, pijnboompitjes en peper en zout door. Voeg de koriander met de feta toe. Vul de uien hiermee.