Bak de aubergine en courgette in de olie tot ze gaar zijn, maar nog wel stevig.
Haal uit de pan en bestrooi met zout en peper. Laat afkoelen.
Beleg de plakken aubergine met de courgette, geroosterde paprikarepen, plakjes mozzarella en blaadjes basilicum. Rol ze voorzichtig op en leg op een bord. Bestrooi eventueel nog met wat stukjes basilicumblaadjes.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest 2019
Recept van René Pluijm
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Bak de aubergine en courgette in de olie tot ze gaar zijn, maar nog wel stevig.
Haal uit de pan en bestrooi met zout en peper. Laat afkoelen.
Beleg de plakken aubergine met de courgette, geroosterde paprikarepen, plakjes mozzarella en blaadjes basilicum. Rol ze voorzichtig op en leg op een bord. Bestrooi eventueel nog met wat stukjes basilicumblaadjes.