Leg de auberginerepen in een stoommandje op een pan met een klein laagje water. Stoom de auberginerepen in ca. 12 minuten gaar, laat daarna afkoelen en giet het vocht af.
Leg de auberginerepen in een schaal en voeg alle andere ingrediënten toe. Meng goed door elkaar met schone handen en serveer met een partje limoen.
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2024.
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Leg de auberginerepen in een stoommandje op een pan met een klein laagje water. Stoom de auberginerepen in ca. 12 minuten gaar, laat daarna afkoelen en giet het vocht af.
Leg de auberginerepen in een schaal en voeg alle andere ingrediënten toe. Meng goed door elkaar met schone handen en serveer met een partje limoen.