Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin het sjalotje. Voeg de spekjes toe en bak uit.
Meng de rozemarijn door de spekjes en leg de stukken prei in de pan. Bak op laag vuur mee tot ze warm zijn en giet dan de wijn erbij. Laat 10 minuten stoven.
Breng op smaak met zout en peper.
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Deel jouw creatie!
We kijken uit naar jouw creatie! Deel jouw gerecht via Instagram met de hashtag #ekoplaza of tag ons op facebook.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties over dit recept
Laat het ons weten!
Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin het sjalotje. Voeg de spekjes toe en bak uit.
Meng de rozemarijn door de spekjes en leg de stukken prei in de pan. Bak op laag vuur mee tot ze warm zijn en giet dan de wijn erbij. Laat 10 minuten stoven.